Business Romania Club​

Business Romania Club​

Pentru ca in toate exista un inceput, eu as vrea sa incep prin a explica “de ce?” BROClub. Raspunsul este in principiu unul simplu, pentru ca asta a fost prima idee de nume pe care am avut-o cand m-am gandit la platforma asta, dar in esenta mai sunt si alte motive pentru care am ales acest nume.

B = Business, chiar daca am ales initiala din limba engleza, ea tot afacere este si tot de catre oameni ca mine si tine este construita, chiar aici in tara noastra natala care ne duce mai departe catre…

RO = Romania, este locul in care ne intemeiem afacerea si ne ajutam reciproc sa ajungem acolo unde ne dorim.

Club = este locul in care de cele mai multe ori ne adunam ca sa ne relaxam, dar important este ca ne intalmim si chiar daca o facem online impreuna ne putem si distra si cladi afaceri de succes.

Pentru ca acum am inteles de ce acest nume, fiecare stie de ce a ales sa se inscrie pe acest site sau de ce sa o faca. Chiar daca nu ai inca infintata o firma nu te impiedica nimic sa te alaturi acestui club, deoarece aici iti poti intemeia o afacere de la 0. Poate ca nu o sa fie perfecta dar cum zice si Thomas Edison “Nu am dat gres. Pur si simplu am descoperit 10.000 de idei care nu functioneaza.” Ideile pot fi impartasite cu ceilalti si poate daca tie nu ti s-au potrivit va veni altcineva care ii va da valoare. 

 

Leave your comment
Comment
Name
Email