Termeni si Conditii

 
 

Bine ai venit pe site-ul BROclub.ro – locul în care antreprenorii gasesc raspunsuri la toate intrebarile si dificutatile pe care le intampina. 

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului BROclub.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.

 1. Termeni folosiți – explicați pe înțelesul tuturor:

Site = pagina web www.BROclub.ro  (și moderatorii săi)

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul si isi face cont

Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentat un produs sau un serviciu cu scopul vânzării sau închirierii  

Adaugare firma = utilizator care ofera detalii despre firma/afacerea sa ( locatia, numele firmei domeniul de activitate, cifra de afacere, organigrama, poze

Vânzător = Utilizatorul site-lui BROclub.ro care oferă spre vânzare si/sau inchiriere unul sau mai multe produse și/sau, dupa caz, servicii

Cumpărător = Utilizatorul site-ului BROclub.ro care cumpără unul sau mai multe produse și/sau servicii afișate pe BROclub.ro

Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înaintea sau ulterior publicării acestuia pe site-ul BROclub.ro

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

 1. Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului BROclub.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului BROclub.ro, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea de bunuri sau servicii. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment.

Orice Utilizator care accesează site-ul BROclub.ro și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate, pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la următoarea adresă de mail [email protected].

 1. Descrierea serviciilor oferite

BROclub.ro este un site pentru sprijinul si dezvoltarea antreprenorilor unde poți publica anunțuri de vânzare, inchiriere sau colaborare sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

3.1. Adăugarea unui anunț

Noi, echipa proiectului BROclub.ro, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție, întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă regulile.

Pentru a adăuga un Anunț, un Utilizator trebuie să dețină un cont pe site-ul BROclub.ro și să fie autentificat(ă) în cont, apoi să completeze formularul care se deschide la click pe butonul ”Adaugă anunț”, “ Adauga firma”, “Adauga eveniment”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de utilizatorii care doresc mai multe informații despre produsul sau serviciul oferit de tine. 

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 30 de zile din momentul publicării, cu posibilitatea de a prelungi.

Un anunț poate fi reînnoit instant, contra cost, de nenumărate ori. Prețurile pentru Reînnoirea instant diferă în funcție de pachetul ales la momentul adaugarii anuntului.

Un Utilizator poate publica gratuit în contul său pe site-ul  BROclub.ro o firma, un anunt si un eveniment.

Anunțurile adăugate sunt contorizate infiderent dacă acestea au status Activ sau Dezactivat, așadar dacă limita de anunțuri gratuite a fost atinsă deja și un anunț este dezactivat ulterior, nu va fi posibilă adăugarea unui alt anunț gratuit decât după 30 de zile.

3.2. Promovarea unui anunț contra cost:

 • Afișarea anunțului în topul listei în cadrul categoriei în care a fost adăugat
 • Evidențierea anunțului cu eticheta Promovat
 • Prin reinoire, anunțul va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.
 • Moderare cu prioritate față de anunțurile adăugate la nivel gratuit

Metodele de plată disponibile sunt:

Card de debit/credit: acceptăm Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

Un Utilizator poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe site, cât și anunțuri nou adăugate.

* În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă Reguile de utilizare ale Site-ului, acesta nu va fi publicat pe BROclub.ro dar va oferi posibilitatea utilizatorului sa il modifice pana ce ajunge la standardele de publicare. Suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituită.

* În cazul în care modificările aduse unui anunț deja afișat pe BROclub.ro nu vor fi aprobate de către moderatorii Site-ului deoarece nu respectă Regulile de utilizare, anunțul va rămâne publicat pe Site în forma în care a fost acceptat anterior. Dacă anunțul deja afișat pe BROclub.ro este modificat și promovat în același timp, anunțul va fi afișat ca Promovat imediat, dar modificările vor fi verificate de moderatorii BROclub.ro. Dacă modificările aduse nu vor fi aprobate de moderatorii Site-ului deoarece nu respectă Regulile de utilizare, anunțul va rămâne afișat ca Promovat, dar va publicat pe Site în forma în care a fost acceptat anterior modificării. Suma plătită pentru promovarea acestuia nu va fi restituită.

* În cazul în care un anunț promovat, a cărui promovare a început deja, este dezactivat de către Utilizator înainte de expirarea perioadei de promovare sau încalcă Termenii și Condițiile site-ului BROclub.ro sau este retras de pe site în urma unor raportări primite din partea utilizatorilor site-ului BROclub.ro, suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituita.

În cazul în care un anunț promovat care se află în ziua a 3-a de afișare ca Promovat este dezactivat de către Utilizator sau încalcă Termenii și condițiile site-ului BROclub.ro și/sau va primi raportări din partea altor utilizatori ai site-ului, Anunțul va fi retras de pe site, iar contravaloarea celor 2 zile rămase din perioada de promovare nu va fi restituită.

În cazul în care un produs de promovare și-a atins scopul și produsul sau serviciul descris în cadrul anunțului a fost vândut, zilele rămase nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț. Asemănător, în cazul în care dezactivezi un anunț pentru care ai ales un produs de promovare, zilele rămase din perioada de promovare nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț, iar contravaloarea acestora nu va fi restituită.

Anunțurile pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare vor fi afișate pe BROclub.ro în cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic. În cazul în care un anunț, pentru care un Utilizator a achitat un pachet de promovare, nu poate fi afișat pe Site în 2 zile lucratoare după confirmarea plății și moderare, din cauza unor motive tehnice sau oricare alte motive neprevăzute, suma plătită pentru promovare se va restitui in 14 zile lucratoare in contul din care s-a efectuat facut plata. De asemenea, dacă un anunț, pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare, nu este afișat corespunzător pe BROclub.ro din cauza unor motive tehnice,suma plătită pentru promovare se va restitui in 14 zile lucratoare in contul din care s-a efectuat facut plata, sau vom ajusta perioada de promovare corespunzător cu situația neprevăzută apărută, astfel încât să nu existe inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat.

Dacă, din cauza unor motive tehnice, anunțul nu este afișat în galeria cu Anunțuri Promovate pe toată perioada celor 7 zile, utilizatorul nu poate solicita rambursarea sumei aferente pachetului de promovare achizitionat sau a zilelor în care anunțul nu a fost afișat în galeria cu Anunțuri Promovate, întrucât nu restituim sumele în bani, dar compensăm orice inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat.

3.3. Adăugarea la ”Favorite”

Un utilizator poate salva unul sau mai multe anunțuri în contul său, în lista Anunțuri Favorite. Vânzătorul al cărui produs/serviciu/loc de muncă a fost salvat ca Favorit de către un posibil Cumpărător, va fi notificat și va avea posibilitatea de a contacta Cumpărătorul strict prin intermediul mesageriei site-ului Lajumate.ro (fără a afișa adresa de e-mail sau numărul de telefon al Cumpărătorului).

Asemănător, un Utilizator poate salva la Favorite una sau mai multe Căutări efectuate pe site în funcție de anumite criterii de interes, urmând a fi notificat în momentul în care apar anunțuri noi care corespund criteriilor alese în căutarea salvată.

 1. Dreptul de autor

Întregul conținut al paginii BROclub.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe BROclub.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site-ul BROclub.ro tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț. 

Publicând anunțul pe site-ul BROclub.ro accepți să acorzi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către Site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca Anunțurile publicate pe site-ul BROclub.ro pot fi puse la dispoziția publicului de către Furnizor pe toate și oricare dintre platformele sale on-line și prin oricare alte mijloace, precum: televiziune, radio, bannere, Internet, panouri publicitare sau comunicate de presă.

 1. Limitarea răspunderii

Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul BROclub.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi pe BROclub.ro, îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. Furnizorul, site-ul BROclub.ro și/sau moderatorii săi nu garantează în nici un fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor sau serviciilor care fac obiectul Anunțurilor/Evenimentelor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea Anunțurilor afișate pe BROclub.ro. În niciun caz Furnizorul, site-ul BROclub.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. De asemenea, Furnizorul, site-ul BROclub.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile cu aparență nelegală desfășurate de către Utilizatori, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește produsul sau serviciul ce face obiectul unui Anunț și/sau conținutul conversațiilor desfășurate prin intermediul sistemului de mesagerie de pe Site.

În cazul unui confict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, va fi necesar să apelăm la instanțele judecătorești competente.

Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici întotdeauna informații legate de concursurile și campaniile organizate de noi pe pagina noastră www.BROclub.ro sau pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/businessroclub

 1. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea
 • site-ul BROclub.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
 • Crearea unui cont pe site-ul BROclub.ro poate fi făcută folosind adresa de e-mail și o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul BROclub.ro trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.
 • Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.
 • În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul BROclub.ro, poti accesa optiunea “Sterge cont” iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. După dezactivarea contului, putem păstra pentru o perioadă de 12 luni informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.
 • După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul BROclub.ro.
 • Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod, sau care primește raportări din partea utilizatorilor site-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului BROclub.ro.

Aveti mai multe intrebari? [email protected]